thelifetimeexperience@gmail.com

Πολιτική Απορρήτου

 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1η Σεπτεμβρίου 2020
 
Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους και τη σχετική πολιτική της εταιρείας επ’ αυτού προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ.
 

Συλλογή και χρήση πληροφοριών
Συλλέγουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αλλά και να τις βελτιώνουμε διαρκώς.
 
Τύποι δεδομένων που συλλέγουμε
Προσωπικά δεδομένα: Κατά τη χρήση των υπηρεσιών και της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαφή ή την αναγνώρισή σας (“Προσωπικά Δεδομένα”). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, τις εξής:
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Όνομα και επίθετο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη
  • Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Ημερομηνία γέννησης
 

Χρήση δεδομένων
Η The Lifetime Experience χρησιμοποιεί τα συλλεχθέντα δεδομένα για διάφορους σκοπούς:
  • Παροχή και συντήρηση των υπηρεσιών και της ιστοσελίδας μας
  • Ενημέρωση για αλλαγές στις υπηρεσίες μας
  • Για συμμετοχή σε διαδραστικές λειτουργίες της ιστοσελίδας μας, εφόσον το επιλέξετε
  • Φροντίδα και υποστήριξη πελατών
  • Για την παρακολούθηση της χρήσης των υπηρεσιών και της ιστοσελίδας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
  • Για τη μεταφορά δεδομένων
Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορούν να μεταφερθούν και να διατηρούνται σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας, όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς που ισχύουν στην Ελλάδα. Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή. Η The Lifetime Experience θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ότι δεν θα γίνει μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε τρίτο οργανισμό ή χώρα εκτός αν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι.
 

Κοινοποίηση δεδομένων
Η The Lifetime Experience μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για τους παρακάτω λόγους:
  • Συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις
  • Προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων ή της περιουσίας της The Lifetime Experience
  • Αποτροπή ή διερεύνηση τυχόν παραβιάσεων σε σχέση με τις υπηρεσίες ή την ιστοσελίδα
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της ιστοσελίδας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη
 

Ασφάλεια Δεδομένων
Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.
 

Πάροχοι υπηρεσιών
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτες εταιρίες και άτομα για να διευκολύνουμε την παροχή των υπηρεσιών και τη χρήση της ιστοσελίδας μας («Πάροχοι Υπηρεσιών»). Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
 

Analytics
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης των υπηρεσιών και της ιστοσελίδας μας.
 

Google Analytics
Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google και παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγονται για να δημιουργήσει συμφραζόμενα και να προσαρμόσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε κάνει τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να κοινοποιεί πληροφορίες στο Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων .Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google για το απόρρητο και τους όρους: https://policies.google.com/privacy?hl=el
 

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

 
Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών
Η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών («Παιδιά»). Δεν συλλέγουμε συνειδητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μας έχουν παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν ενημερωθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.
 

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα. Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.
 

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση thelifetimeexperience@gmail.com.

#TheLifetimeExperience

PASSION FOR TRAVEL & ADVENTURE

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!