thelifetimeexperience@gmail.com

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ



Όροι χρήσης της ιστοσελίδας www.thelifetimeexperience.com
Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1η Σεπτεμβρίου 2020
 
 
Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας πριν τη χρησιμοποιήσετε. Αυτοί οι όροι χρήσης διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση της ιστοσελίδας.
Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε σας για πρόσβαση και χρήση μόνο εφόσον συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται παρακάτω.

Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους χρήσης, τότε δεν επιτρέπεται η πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα καθώς και η χρήση αυτής.

Με την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα ή τη χρήση της, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τη δέσμευσή σας, όπως προκύπτει από τους όρους χρήσης.


1. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Η ιστοσελίδα παρέχεται από τη The Lifetime Experience και διατίθεται τόσο σε νομικά πρόσωπα όσο και σε φυσικά πρόσωπα, ικανά να συνάπτουν νομικά δεσμευτικές συμφωνίες στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας. Εάν δεν καλύπτετε τις προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.
 

2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
H The Lifetime Experience έχει το δικαίωμα να αναθεωρεί και να επικαιροποιεί τους παρόντες Όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή. Η από μέρους σας συνέχιση της χρήσης της Ιστοσελίδας μετά από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής σε αυτούς τους Όρους χρήσης σημαίνει ότι αποδέχεστε τις εν λόγω αλλαγές. Κάθε στοιχείο της Ιστοσελίδας μπορεί να τροποποιηθεί, να συμπληρωθεί, να διαγραφεί ή να επικαιροποιηθεί χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη κρίση της The Lifetime Experience.
 

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της The Lifetime Experience διέπει τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται ή παρέχονται από εσάς στην Ιστοσελίδα. Για να λάβετε γνώση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της The Lifetime Experience πατήστε εδώ.
 

4. ΑΔΕΙΑ – ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό και κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών, διαγραμμάτων, εικόνων, υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της The Lifetime Experience και διέπεται από τις εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Ως εκ τούτου, η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, λήψη, μετάφραση και τροποποίηση κάθε μέρους της ιστοσελίδας απαγορεύεται ρητά και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της The Lifetime Experience. Τα εγγεγραμμένα σήματα και ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι σήματα κατατεθέντα και προστατεύονται από τις προαναφερόμενες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατ’ εξαίρεση, επιμέρους τμήματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας μπορεί να αποθηκευτούν ή να αντιγραφούν σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αυστηρά για προσωπική χρήση χωρίς την πρόθεση για εμπορική εκμετάλλευση. Σε περίπτωση αποθήκευσης ή αντιγραφής περιεχομένου από την ιστοσελίδα θα πρέπει να αναφέρεται ως πηγή προέλευσης, αν και αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την παραχώρηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ορισμένα στοιχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα και προέρχονται από άλλους φορείς, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των φορέων προέλευσης.
 

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Πλέον των άλλων περιορισμών που ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης, συμφωνείτε:
  • Να μην προβαίνετε σε απόκρυψη της προέλευσης πληροφοριών που μεταδίδονται μέσω της Ιστοσελίδας
  • Να μην παρέχετε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας
  • Να μην συνδέεστε και να μην χρησιμοποιείτε υπηρεσίες, πληροφορίες, εφαρμογές κλπ που διατίθεται μέσω της Ιστοσελίδας, με τρόπο που δεν επιτρέπεται ρητά από τη The Lifetime Experience.
  • Να μην ανεβάζετε στην Ιστοσελίδα στοιχεία που περιέχουν ιούς, Trojan horses, worms, time bombs ή άλλες ρουτίνες προγραμματισμού υπολογιστών που έχουν σκοπό την πρόκληση ζημιών, την παρεμβολή, την υποκλοπή ή την κατάληψη οποιουδήποτε συστήματος, της Ιστοσελίδας ή των Πληροφοριών ή που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων.


6. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

α)
Εξωτερικές συνδέσεις. Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς ιστοσελίδες και πόρους τρίτων (συνδεδεμένες τοποθεσίες). Οι συνδεδεμένες αυτές τοποθεσίες παρέχονται μόνο προς διευκόλυνσή. Η The Lifetime Experience δεν παρέχει υποσχέσεις ή εγγυήσεις όσον αφορά στην ορθότητα, την ακρίβεια, την απόδοση ή την ποιότητα οποιουδήποτε περιεχομένου, λογισμικού, υπηρεσίας ή εφαρμογής υπάρχει σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη τοποθεσία. Η The Lifetime Experience δεν είναι υπεύθυνη για τη διαθεσιμότητα των συνδεδεμένων τοποθεσιών ή του περιεχομένου ή των δραστηριοτήτων αυτών των τοποθεσιών. Εάν αποφασίσετε την είσοδο σε συνδεδεμένες τοποθεσίες, αυτό γίνεται με δική σας ευθύνη και δικό σας κίνδυνο. Επιπλέον, η χρήση των συνδεδεμένων τοποθεσιών υπόκειται στις πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, συμπεριλαμβανόμενης χωρίς περιορισμό και της πολιτικής απορρήτου της συνδεδεμένης τοποθεσίας.

β) Εσωτερικές συνδέσεις. Κάθε ιστοσελίδα ή άλλη συσκευή που παρέχει σύνδεση προς την τοποθεσία www.thelifetimeexperience.com ή οποιαδήποτε σελίδα είναι διαθέσιμη εντός αυτής, δεν επιτρέπεται (i) να αναπαράγει το Περιεχόμενο, (ii) να υπονοεί με οποιονδήποτε τρόπο ότι η The Lifetime Experience την εγκρίνει, (iii) να παρερμηνεύει οποιαδήποτε κατάσταση, συμπεριλαμβανόμενης της σχέσης της με την The Lifetime Experience, (iv) να παρουσιάζει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της The Lifetime Experience., και (v) να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε λογότυπο ή σήμα της The Lifetime Experience χωρίς προηγούμενη ρητή γραπτή άδεια.
 

7.  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ
Η The Lifetime Experience καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες της ιστοσελίδας και το περιεχόμενο της στο σύνολό του είναι ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, πλήρεις, σωστές και διαθέσιμες. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της The Lifetime Experience για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο κοινό εξ αφορμής αυτής της χρήσης της ιστοσελίδας www.thelifetimeexperience.com
 

8. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας www. thelifetimeexperience.com υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος οφείλει να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου του διαδικτύου. Ο επισκέπτης αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημία που προκαλείται στην ιστοσελίδα από τον επισκέπτη λόγω ακατάλληλων ενεργειών του. Σε περίπτωση άσκησης οποιαδήποτε αγωγής, αξίωσης, διοικητικής ή δικαστικής κατά της ιστοσελίδας, λόγω οποιασδήποτε μορφής παράβασή του, ο επισκέπτης αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική δικαστική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει την ιστοσελίδα στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης.

 
10. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του ελληνικού και διεθνούς Δικαίου, καθώς και τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Ερμηνεύεται βάσει των κανόνων καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν διαφορές από την παρούσα είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.
 
Αν διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την The Lifetime Experience στο τηλ. 6979598001 ή στο email: thelifetimeexperience@gmail.com.
 

#TheLifetimeExperience

PASSION FOR TRAVEL & ADVENTURE

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!